FALLES 2011 A L’AUSIÀS MARCH D’ ALBORAIA

miércoles, 30 de marzo de 2011

Com tots els anys, al CEIP AUSIÀS MARCH s’ha celebrat la festa de les falles. Enguany el tema de la nostra falla era EL CIRC. El circ, eixe món on tot és possible, ple de màgia i il·lusions per fer gaudir tant a grans com a xiquets. Així és el nostre Ausiàs March, com un circ, on les il·lusions en les que se treballa són les més grans, i la màgia dels nostres mestres, pares i xiquets que fan d’un cole xicotet una educació molt gran. Començàrem la nostra festa amb una globotà, més endavant tots els xiquets i xiquetes ballaren al son de Paquito el Xocolatero, la manta al coll,… i acabaren pegant foc a la nostra falleta, amb l’ ajuda dels nostres pirotècnics.

Però a més a més, l’únic que també es crema tots els anys son les il·lusions de vore el nostre NOU AUSIÀS MARCH CONSTRUÏT, però d’això no s’encarrega el foc, sinó el nostre Ajuntament encapçalat per el nostre Alcalde, que any darrere any, ens enganya en les seues mentides.

Les falles simbolitzen cremar tot el mal i tots els problemes, així que l’únic que puc desitjar és que l’any que bé el tema de la nostra falla 2012 siga LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU CEIP AUSIÀS MARCH.

Si no es així, un altre any els nostres xiquets continuaran patint a la qualitat de la seua educació el problema de la massificació i les instal·lacions deficients. Però no a soles al CEIP AUSIAS MARCH, sinó que repercuteix a la resta d’escoles d´Alboraia i molt prompte al Institut.

Un altre any els nostres xiquets de 3 anys es traslladen tots els matins a la Patacona perquè al casc urbà no caben: uns al CEIP PATACONA amb excés de línies d’infantil i altres al Centre Cívic de la Patacona, perquè les nostres escoles no  disposen de places escolars de 3 anys per als xiquets censats al municipi.

NO CABEM!!! I quina és la solució per als nostres polítics? La massificació i l´hacinament de xiquets a les escoles. Si a l’Ajuntament i a Conselleria NO l’interessa el benestar i l’educació dels nostres fills, a les famílies i els mestres SÍ.

0 comentarios: