MANIFESTACIÓ DILLUNS 31 DE MAIG

martes, 25 de mayo de 2010

"MANIFESTACIÓ EL DILLUNS 31 DE MAIG 17:30 en COLE AUSIAS MARCH MANIFESTA'T PERQUÈ ELS XIQUETS/ES D'ALBORAIA SIGUEN CIUTADANS DE PRIMERA, perquè:  
 " El Col·legi AUSIAS MARCH té més de 50 anys. Els xiquets estan amuntonats en aules molt xicotetes i donen classes en els corredors. Només tenen 9 vàters per a 200 xiquets. 
"En el col·legi CERVANTES els xiquets d'infantil se socarren de calor i els de primària agafen malalties en els vàters que estan embossats i fastigosos. 
"En el nou cole de la PATACONA es cau el sostre dels corredors i els dies de fort vent cal evacuar els xiquets. Està fet per a dos classes per curs (A i B) I ja porten A, B i C\! 
"L'INSTITUT de la PATACONA té 8 barracons. En dos anys no cabrà cap xiquet d'Alboraia i "L'ESCOLA D´ADULTS ha de ser realment pública i GRATUÏTA per a tots. 

T'agrada que els teus fills, per estudiar en l'escola pública, siguen ciutadans de 2n o de 3r? No volem barracons, treballe vosté en ells, Sr.Alcalde."

" YA HI HA PROU " ! L'EDUCACIÓ PÚBLICA D'ALBORAIA ÉS UN PROBLEMA DE TOTS  

Quedem a les 17:30h en el col·le Ausias March, per a acabar la marxa en la porta de l'Ajuntament. Ens acompanyaran la música del tabalet, la dolçaina i els percussionistes de l'Ausias. VOS ESPEREM EL DILLUNS. PASSEU LA VEU I VESTIM ALBORAIA DE GROC

6 comentarios:

Anonymous dijo...

Queria dar las gracias por el trabajo constante y por esas reuniones hasta las tantas, dejando aun lado sus asuntos personales para realizar todo el trabajo tan duro y muy bien elaborado que realizais. Todo por nuestros niños, tanto del CEIP AUSIAS MARC, como CEIP CERVANTES, CEIP PATACONA, IES PATACONA "TODOS SOMOS UNO".


Muchas gracias a todo el equipo de la plataforma y enhorabuena por el trabajo realizado.

UN SALUDO CHISCO/AS.

AMPAS VILLAR PALASI dijo...

Des de Sagunt, esperem que tingau sort...la situació a l'escola pública cada volta és pitjor...i tenim que unir-se per a que aço no continuar així. És que aniriem a un centre de salud amb defeciencies en el sostre? o amb els WC atascats?....
SI A L?EDUCACIÓ PÙBLICA
www.ampasvillarpalasi.blogspot.com

Plataforma dijo...

Moltes gracies, desde la Plataforma

AMPA COVALTA dijo...

Els xiquets del CEIP Covalta d'Albaida també reben classes als corredors,pareix ser que és la nova moda de política educativa del Sr. Font de Mora.Ànims i a per totes.

Anonymous dijo...

¡¡¡ÁNIMO, QUE LO CONSEGUIREMOS!!!

PLATAFORMA dijo...

Gracias a todas las AMPAS que compartís nuestras preocupaciones y nos estáis dando ánimos. Suerte a vosotros también y ojalá que entre todos podamos conseguir lo que nos merecemos: una EDUCACIÓN PÚBLICA DIGNA.