ÈXIT DE LA MANIFESTACIÓ PER L´EDUCACIÓ PÚBLICA A ALBORAIA

lunes, 31 de mayo de 2010

¡¡¡ GRACIES A TOTS !!

Una vegada més, les mares, pares, xiquetes, xiquets, mestres, mestres i veïns d'Alboraya hem volgut manifestar la necessitat urgent de què els nostres fills, jóvens i adults reben una educació realment pública i gratuïta, en unes condicions mínimes de dignitat."

El final de la manifestació ha coincidit amb l'arribada al ple dels polítics. En eixe moment hem mostrat la nostra indignació al Sr. alcalde i al seu equip de govern davant de la falta d'actuacions reals que solucionen en breu la situació en què ens trobem. Necessitem la construcció urgent del nou col·legi d'infantil i primaria"

 No volem paraules, volem fets que solucionen l'apilotament que patixen els nostres xiquets i xiquetes en els centres, així com un manteniment real en els centres d'infantil i primària que faça que les instal·lacions siguen dignes. A més, els nostres adults no poden pagar les altes taxes, per la qual cosa l'escola d´adults ha de ser JA PÚBLICA I GRATUIT"

Després d'11 anys de promeses incomplides, esperem que l'Ajuntament i Conselleria d'Educació oferisquen als pares, als mestres i als xiquets compromisos, terminis i solucions, no sols les paraules i il·lusions que últimament ens oferixen perquè deixem d'exigir i manifestar el nostre dret a una educació pública en condicions, ja que ens pareix prou increïble que, després de tant temps, es puguen solucionar en unes setmanes tots els problemes i deficiències dels centres públics d'Alboraya. 

NO SERA QUE VOLEN QUE ENS CALLEM ???

0 comentarios: